login
UNIZO en NOHA komen op voor alle ondernemers in Hamont-Achel
UNIZO en NOHA komen op voor alle ondernemers in Hamont-Achel
11/04/24
UNIZO & NOHA komen op... voor alle ondernemers in Hamont-Achel.

Maar wat betekent dat?
Samen met een aantal geëngageerde ondernemers hebben we 4 concrete prioriteiten bepaald waar het beleid zeker moet op inzetten na de lokale verkiezingen van 13 oktober 2024. Die datum lijkt nog ver weg, maar als we een ondernemersvriendelijk beleid willen na de verkiezingen, moeten we nu onze wensen kenbaar maken.

We roepen de lokale politieke partijen en hun kandidaten op om zich sterk te maken voor de volgende kernpunten:

- Geef iedere nieuwe ondernemer een warm onthaal en blijf gevestigde ondernemers steunen
- Informeer en ondersteun ondernemers bij hun uitdagingen inzake klimaat en energie
- Zorg voor een transparant belastingbeleid
- Zorg voor levendige handelskernen


We overhandigden ons pamflet op woensdag 10 april aan alle lokale politieke partijen zodat zij deze punten ook mee kunnen opnemen in hun partijprogramma. En we zullen hiervoor blijven ijveren in het contact met de gemeenteraadsleden en kandidaten. Het is nu aan de kandidaten om met onze suggesties aan de slag te gaan én aan jou als ondernemer om in oktober ondernemend te gaan stemmen.

🖨️ Download de printbare versie van ons pamflet hier: https://www.flexmail.eu/dyn/tpl_attributes/user_documents/user_26547_documents/UNIZO_Komt_op_Hamont-Achel_pamflet.pdf

🗳️ Zoals je misschien wel weet, is er geen opkomstplicht meer voor de lokale verkiezingen in oktober 2024, maar jouw stem telt wel degelijk. Ga dus zeker ondernemend stemmen.
NOHA © 2024