login
Porteq gaat prat op prominente paal
Porteq gaat prat op prominente paal
06/09/23
Porteq, het bedrijf uit Hamont-Achel onder leiding van zaakvoerder Frank Melkebeke en bestuurder Frank Claes, lanceert een nieuw laadstation voor elektrische en hybride voertuigen. Dit nieuwe type van wallbox laat toe dat je meerdere meerdere gebruikers kunt beheren en de gebruiksrechten kunt instellen. "We zijn enorm fier op dit unieke product", aldus Frank & Frank.

De Apport WallboX van PorteQ is een Volta-VBX-laadstation waar de zelf ontwikkelde app Apport aan gekoppeld is. "Groot voordeel is dat je je voertuig op het meest ideale moment kunt opladen zonder dat er een koppeling nodig is met een hoop andere slimme meters en toestellen", stelt Frank Claes. "Met de app kunnen de tijdzones om te laden makkelijk beheerd worden, en dat vanop iedere locatie ter wereld."

Een tweede troef die wordt uitgespeeld is de mogelijkheid om meerdere gebruikers toe te laten. "Dit is niet alleen interessant voor kleinere appartementencomplexen en bedrijven, maar ook voor iedereen die zijn eigen Apport WallboX met buren, familie of vrienden wil delen", aldus nog Claes. "Op de tijdstippen die je zelf bepaalt. Zo kan je bijvoorbeeld instellen dat je poetsvrouw het laadstation mag gebruiken, maar alleen terwijl ze aan het poetsen is."

De Volta-VBX van Porteq bestaat in 2 versies: een mono-fase toestel voor een vermogen van max. 7kW en een driefase toestel tot 11kW. De communicatie met de Apport-server gebeurt via het wifi-, 4G- of LAN-netwerk, zo laat het bedrijf nog weten.

https://www.made-in.be/limburg/porteq-gaat-prat-op-prominente-paal/?utm_source=MIL&utm_medium=nieuwsbrief&utm_campaign=daily
NOHA © 2024