login
Emmers huppelt naar vierde vestiging
Emmers huppelt naar vierde vestiging
05/06/21
De Noord-Limburgse specialist in ruiterbenodigdheden Emmers heeft in Hamont-Achel een nieuwe vestiging geopend. De extra ruimte dient als verdeelpunt voor de goederen die online worden besteld.

Emmers Equestrian is een begrip in de paardensport. Zowel professionals als amateurs begeven zich massaal naar de verkooppunten in Hamont-Achel, Sentower Park (Oudsbergen) en het Equestrian Centre de Peelbergen in Kronenberg (NL).

“Nu is het zo dat onze webshop een enorme boost kent”, zegt Dirk Schreurs. “Wereldwijd worden er producten online bij ons besteld. Dit specifieke verkoopkanaal zorgt voor een bijkomende logistiek en organisatie. De ruimte die hiervoor nodig is, creëren we nu in een bijkomende vestiging. Zo hebben we de voormalige gebouwen van Blokker/Megaworld in Hamont overgenomen om er de nieuwe activiteiten te huisvesten.”

De nieuwe locatie lig top wandelafstand van het hoofdkantoor. Er zullen meteen 6 nieuwe mensen tewerkgesteld worden. “Het is nu al alle hens aan dek om de online verkoop in goede banen te leiden”, weet Dirk Schreurs. “Vandaar dat we helemaal klaar willen zijn als de wedstrijden zullen hervatten en we een nieuwe piek zullen moeten opvangen. Emmers ziet in ieder geval de toekomst vol vertrouwen tegemoet!”
NOHA © 2024