menu

Nieuws

Villa Christina overgenomen

17 April 2018
Na 13 jaar uitbating hebben we besloten dat het tijd was voor een nieuwe uitdaging. Op de eerste plaats willen we de duizenden en duizenden gasten die we in die tijd mochten ontvangen enorm bedanken omdat we jullie mochten ontvangen in ons prachtig Hamonter Teutenhuis, we hebben er al die tijd enorm van genoten.
Per 1 april hebben we de sleutels van onze B&B overgedragen aan Monique Timmermans uit Lommel. Uiteraard blijven we de komende tijd nog wel even aanwezig om Monique te begeleiden in haar nieuwe uitdaging.

Nadat Monique jaren als zelfstandige werkte in de bouwwereld, had ze al enige tijd de wens om haar eigen B&B uit te baten. Al snel kwamen we dan ook met elkaar in contact en was de zaak ook redelijk snel beklonken.

“ De stijl en de manier van werken binnen de B&B sprak me onmiddellijk aan “, vertelt Monique.
En van af 1 april heb ik de uitbating dan ook officieel overgenomen.

Veel zal hetzelfde blijven, maar Monique gaat er natuurlijk wel haar eigen touch aan geven.
Wij zelf, Frank, Willy en Louis, blijven voorlopig nog op post zodat Monique zich echt op haar kernzaak kan concentreren, namelijk de “ gastvrouw “ zijn.
Een leuk weetje is ook dat Monique graag bakt en daarom van plan is om naar de toekomst toe de alom gekende Hamonter Teuten Koek zelf wil gaan bakken.

De kwaliteiten van Monique spraken ons meteen aan. We zijn er zeker van dat haar gastvrijheid zal aanspreken bij de gasten. Monique staat er om bekend dat ze graag zorgt voor mensen, en dat is precies wat een zaak als Villa Christina nodig heeft.

We wensen Monique dan ook van harte alle succes met de uitbating.
Frank, Willy, Louis.

Villa Christina
Stad 4
BE-3930 Hamont-Achel
Tel.: 0032 ( 0 ) 11 57 55 84
Mail: info@villachristina.be
WWW.VILLACHRISTINA.BE
Villa Christina overgenomen