login
Mega-order voor Hegge
Mega-order voor Hegge
02/06/21
De Hamontse schrijnwerkerij Hegge heeft zopas het contract getekend met de RTBF voor de levering van maar liefst 10.000 m² buitenschrijnwerk. Het maakt onderdeel uit van een project dat maar eventjes 100 miljoen euro zal kosten. Gezien de omvang gaat Hegge hiervoor in zee met de Tiense collega Hermans & co.

Het kan niet op bij de Franstalige openbare omroep. Voor een budget van 100 miljoen euro zal de joint venture Valbesina (Valens, Besix en In Advance) het gloednieuwe RTBF Mediasquare Brussel gaan bouwen. Als apart lot werd het buitenschrijnwerk met een oppervlakte van 10.000 m² zopas aanbesteed. Het contract voor deze combinatie van hout en aluminium, werd toegewezen aan H+H Facade, een tijdelijke maatschap die wordt gevormd door de familiebedrijven J. Hermans & Co uit Tienen en Hegge nv uit Hamont-Achel.

“Wij zijn uiteraard apetrots dat wij dit werk aan onze portfolio mogen toevoegen”, zegt CEO Marc Hegge. “We willen dan ook alle partijen die bij de selectie betrokken waren, van harte danken voor het vertrouwen dat ze in ons bedrijf stellen.”

De start van de uitvoering van het buitenschrijnwerk is voorzien voor februari 2022. “De eerste voorbereidingen zijn intussen wel al in gang gezet, zodat we zeker op tijd het startschot op de werf kunnen geven”, aluds nog Marc Hegge.

Publicatie: https://www.made-in.be/limburg/mega-order-voor-hegge/?utm_source=email&utm_medium=social&utm_campaign=share
NOHA © 2024